Zimní turnaj 2015 a to ostatní

02.04.2015 07:33

Poslední zkouška před mistrovským utkáním na výbornou

 

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ Sokol Ústí

3:1 (3:1)

branky: Janovský, Novosad, Smékal

KDE? Bölten Arena

Bělotín nepřehrál souseda z MS kraje

TJ Tatran Jakubčovice vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

3:2 (1:0)

branky: Smékal, Biskup L.

KDE? hřiště Jakubčovice

Bělotín se v posledním zápas turnaje Gold dělil o body.

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ Tatran Všechovice

3:3 (1:2)

branky: Hanák 2x, Malaník

KDE? UT Hranice

Bělotín neporazil Ústí ani potřetí v sezóně.

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ Sokol Ústí

2:3 (1:2)

branky: Hanák, Novosad

KDE? UT Hranice

 

S Bystřicí p. H. jsme si body rozdělili.

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. FK Bystřice p. H.

2:2

branky: Hanák 2x

KDE? UT Hranice

Bělotín nezopakoval výsledek ze soustředění

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. FKM Opatovice

1:3 (1:0)

branka: Wojnarovský

 

Na soustředění po životosprávě...

...jsme přehráli Ústí n. O. B 5:1 (1:0)

 

Branky: Hanák  3x, Novosad 2x

pár slov k zápasu převzatých z https://www.fotbal-ustinadorlici.cz/

První přípravné utkání sehráli hráči „B“ týmu proti celku, který je v popředí olomoucké I.A třídy a v Ústí n.O. je na soustředění. Domácí trenér musí řešit velkou marodku, výpomoc přišla od staršího dorostu. Soupeř byl však nad síly tohoto výběru, což se projevilo zejména po obrátce. Od mnohem větší porážky uchránil svůj tým gólman J.Truhlář, který soupeři zmařil řadu dalších vyložených příležitostí. Ústí „B“ drželo krok v úvodu zápasu, v celku vyrovnaný průběh vydržel až do konce úvodní části. Ve 4.min. získali domácí přímý kop před vápnem, ale Šebrle mířil nad. V 6.min. se poprvé zaskvěl Truhlář, když bravurně vytáhl ránu z vápna na roh. Další přímý kop Šebrleho se neujal ani v 28.min. V 32.min. se za obranu dostal nejlepší hráč soupeře Hanák a své sólo zakončil přesnou střelou – 0:1. V 40.min. se po přihrávce M.Rába dostal do nadějné pozice L.Fater /na zkoušku z Č.Třebové „B“/, vychytal ho však brankář. Ještě úvod 2.poločasu vypadal z domácího pohledu nadějně, ale po krátkém obléhání branky následoval bleskový protiútok soupeře zakončený gólem Novosada – 0:2. Naději na přijatelný výsledek vykřesal v 60.min. Šebrle, když parádní střelou z 30m vymetl šibenici – 1:2. Od této chvíle se však zápas změnil pouze v souboj hostující ofenzívy s brankářem Truhlářem. V 65.min. se však po centru zprava prosadil opět Hanák – 1:3. Po několika skvělých zákrocích Truhláře se v 75.min. utrhl obraně neudržitelný Hanák a završil hattrick – 1:4. Rychlonohý Hanák poté připravil několik vyložených šancí spoluhráčům, kteří většinou jen kroutili hlavou nad zákroky ústeckého gólmana. Ten ještě v 80.min. musel kapitulovat po střele Novosada, která stanovila konečný výsledek – 1:5. 

4. PU Bělotín zdolal mladíky z Hranic

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. SK Hranice "19"

4:0 (1:0)

branky: Novosad 2x, Smékal, Cirkl

KDE? UT Hranice

 

3. PU Bělotín opět plnobodový

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ Odry

3:1 (2:1)

branky: Biskup L., Malaník, Hanák

 

TJ SOKOL BĚLOTÍN zvolil na volební Valné hromadě dne 7.2.2015 nové vedení TJ.

2. PU ... Sokol padl...

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ Vítkov

 

0:3 (0:2)

 

1.PU zvádl Bělotín na jedničku

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ Spálov

4:1 (2:0)

branky: Biskup L. 2x, Novosad, Celnar

 

 

A nyní s fotbalem dobrou noc...

 

Poslední utkání roku 100% bodů doma

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. SK SLATINICE

2:1 (0:0)

Branky: 52' Smékal, 87' Novosad

KDE? Bölten Arena

Sestava: Majerský - Biskup L., Janovský, Peša, Hýža - Novosad, Hanák, Malaník, Lhotský - Celnar, Cirkl
Střídačka: Matůšů - Biskup Z., Smékal, Biskup J.
Trenér: Petr Zatloukal

 

Poslední utkání roku vyšlo Bělotínu na výbornou i přesto, že to dlouho vypadalo na dělbu bodů. Hosté přijeli s odhodláním odvést si alespoň bod, ale domácí nechtěli nic ponechat náhodě a hned od začátku utkání nepouštěli vážněji Slatinice k míči a převážně se hrálo na jejich polovině. Domácí spálili několik slibných příležitostí, které by přinesly kýžený klid nejen na lavičku, ale fanouškům, kteří opět od úvodních minut vydatně hlasivkami hnali svůj tým dopředu.

V druhém poločase opět domácí chtěli využít herní převahu ve vedoucí gól. To se jim podařilo 7 minut po přestávce, když na rohový kop nejvýše vyskočil Smékal a hlavou poslal Bělotín do vedení 1:0. I přes stálý bělotínský tlak hosté překvapili, když z ojedinělé akce se dostal k volnému míči Brhel a srovnal stav ukazatele na 1:1. To ale domácím nedalo spát a chtěli zbývající body přesunout na svou stranu mince a stále ostřelovali bránu Slatinic. Žel střely končily buď mimo tyče nebo v rukou golmana. Už to vypadalo, že se remíza stane realitou a domácí fandy nezahřeje poslední plný počet bodů, když se na pravé straně tři minuty před koncem utrhl Novosad a z úhlu překvapil slatinického golmana, zvýšil na 2:1 a zajistil, že si Bělotín podrží v zimní přestávce 2.místo a rekordní počet bodů po podzimní části v historii. Zbytek utkání se již dohrávalo v duchu výsledku a poslední podzimní hvizd rozhodčího přisoudil vítězství domácím, kteří tradičně rozloučili s fanoušky potleskem i tzv. "fan-plácnutím". Na to se zavřely brány bělotínského fotbalového areálu a na první domácí zápas se otevřou až 11.4.2015, kdy přivítáme 3. mužstvo tabulky Lipovou.