Trápení B-týmu pokračuje

08.10.2013 12:49

Trápení "B-týmu" pokračuje. 

TJ SOKOL RADSLAVICE "B" - TJ SOKOL BĚLOTÍN "B"

5:1 (2:0)

branky: Janáček (PK)

Sestava: Maštera - Rýpar T., Chlápek, Stodůlka, Rýpar D. - Celnar, Janáček, Ráček, Vilím - Kainar, Kitan

Náhradníci: Mrázek, Šíma, Pavelka

„B-tým“ odjížděl do Radslavic s plánem dovézt tři body. Bohužel s týmem nemohli odjet Haluzík, Hýža a Žerávek, kteří byli nominováni do zápasu „A-týmu“, hrajícího utkání taktéž v sobotu odpoledne v Náměšti na Hané. Od začátku do zápasu rovněž nenastoupili Mrázek, doléčující natažené tříslo a Šíma, který zaskakoval v zápase za trenéra Biskupa, toho času v zahraničí.

Utkání na velmi kvalitním hřišti začalo se zhruba dvacetiminutovým zpožděním, jelikož tým Radslavic nebyl do poslední chvíle kompletní. Po úvodním hvizdu byla na některých hráčích Bělotína znát nervozita z toho, aby neudělali chybu. To se bohužel projevilo nepřesnými přihrávkami a zbytečnými ztrátami míče. Mezery byly zejména na pravé straně a na hrotu. Ostatně, úvodní dva góly domácích vznikly právě na pravé straně. Reakce na tuto situaci přišla ve třicáté minutě, kdy byl ze hřiště stažen Kitan a nahradil jej Pavelka.

Do druhého poločasu nastoupili bělotínští s větším odhodláním - to bylo také tématem v poločasové přestávce v kabině hostů. Ze hřiště byl stažen Vilím, hrající první sezónu v mužské soutěži, a místo něj nastoupil Šíma.

Pohyb po hřišti byl celkově lepší a to vedlo k vypracování gólových příležitostí. Ta první přišla po střele z 20 metrů, kdy domácí obránce zahrál v šestnáctce rukou, a nařízený pokutový kop proměnil Janáček.  Bohužel osud byl hráčům z Bělotína odkloněn na opačnou stranu. Hattrickem se mohl blýsknout Celnar, který se dostal do třech tutovek. Dvakrát šel na gólmana sám, bohužel ani v jednom případě míč nedostal za jeho záda. Při třetí příležitosti se po překrásném centru z pravé strany mohl zeptat vyděšeného gólmana, kam to chce, ale míč o metr přeletěl horní tyč brány. Poté přišlo potrestání za nevyužité příležitosti od domácího týmu. Dva rychlé góly po pohledných akcích zlomily naděje hostů natolik, že pátý gól v dvaadevadesáté minutě byl krutou tečkou za tímto zápasem.

Po slibném začátku sezóny se tak „B-tým“ propadl do středu tabulky a se ztrátou jedenácti bodů na první Lazníky se tak opět vzdálily postupové plány.