Poslední utkání roku. Bez bodů.

15.01.2014 06:20
 

 

POSLEDNÍ UTKÁNÍ ROKU. BEZ BODŮ.

zdroj: https://fotbalechovice.rajce.idnes.cz/2013_11_17_Muzi_A_-_Belotin#IMG_9180.jpg

TJ Sokol Čechovice vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

1 : 0 (0:0)

branka: 58´ Chmelík

Sestava: Majerský - Biskup L., Wojnarowský, Janovský, Žerávek - Smolár, Hýža, Hanák, Novosad, Celnar - Juřica

Náhradníci: Lukšík, Biskup Z., Krutílek, Biskup J.

Trenér: Petr Zatloukal

Bělotín zajížděl na poslední utkání roku do Čechovic, které byly jen o stupínek níže a měly o bod méně. Dal se tedy očekávat vyrovnaný zápas. Hosté stále nebyli v nejsilnější sestavě, kdy pro zdravotní důvody chyběli Peša a Lhotský. Přesto bylo utkání herně vyrovnané, i když zejména v 2. poločase přebírali domácí aktivitu. V prvním poločase si bělotínští vytvořili velmi slušné akce, ale ztroskotali na problému, který mají celý podzim - úspěšné zakončení. Střely, které mohly vést v úvodní góly povětšinou skončily mimo čechovickou bránu. I domácí měli velmi slibné akce, které končili ve skvělé podzimní formě chytajícího Majerského nebo na nejlepší obraně 1. A třídy. To vše se projevilo minutu před poločasem, kdy hlavní sudí odpískal penaltu proti Bělotínu, ale tu bez mrknutí oka Majerský zneškodnil. Poločas tedy spravedlivě dělil body.

Do druhého Čechovice vlétli s hladem po třech bodech. To se jim podařilo v 58´, kdy prostřelili chumel před bránou a s touto střelou nemohl brankář Bělotína vůbec nic dělat 1:0. Hosté chtěli srovnat a otevřeli hru, aby se rychleji dostávali před bránu domácích. To se jim nedařilo a čechovičtí více a více ohrožovali bělotínskou bránu. I přes mohutnou podporu fanoušku Bělotína se hostům do konce zápasu nepodařilo srovnat výsledek a tak se loučili s podzimní části 1.A třidy sk B bez bodu. Bohužel poslední 4 zápasy ukázaly slabinu Bělotína, kdy má pouze 1 bod při skóre 2:5. Další zápas nás čeká až 5.4.2014, kdy se odehraje derby s SK Hranice B.

Hodnocení trenéra Čechovic Milana Nekudy pro Týdeník Prostějovska :

"Do zápasu jsme šli s jediným cílem, získat tři body. Navíc jsme měli Bělotínu co vracet, protože nás u nich ve druhém kole pěkně seřezali. Kluci si to vzali k srdci a odehráli zápas s obrovskou bojovností a nasazením. Pokud by takhle hráli celý podzim, byli bychom v tabulce někde jinde. Soupeř byl také bojovný, zvláště tvrdě chodil do našeho brankáře. Milan Piták chtěl dokonce o poločase střídat, jak byl dokopaný, ale nakonec dochytal a musím uznat, že podal vynikající výkon. Měli jsme tři loženky, které jsme neproměnili. Celkově nemohu být s naším bodovým ziskem spokojený. Strašně nám ublížila přestávka, kdy jsme měli volno. Posílii jsme béčko, tam jsme přišli o Hatleho a následně nezvládli zápas s Klenovicemi. Mohli jsme mít minimálně o tři, čtyři body více. Trápí nás úzký kádr."

Další fotky z utkání najdete na: https://fotbalcechovice.rajce.idnes.cz/2013_11_17_Muzi_A_-_Belotin