PODZIM 2016-17

23.08.2016 06:41

SPOLEČNÉ ZASEDÁNÍ FOTBALOVÉHO VÝBORU A VÝKONNÉHO VÝBORU 7.12.2016

 

DNE 25. 11. 2016 BYL NA SLAVNOSTNÍM VEČERU KFSOL OCENĚN PAN MIROSLAV MAŠTERA st. ZA PŘÍNOS A ROZVOJ FOTBALU V OLOMOUCKÉM KRAJI. GRATULUJEME.

 

Opět je vidět a slyšet o Bělotínu a bělotínském fotbalu. Pan Maštera je dlouholetý činovník TJ Sokol Bělotín, bývalý předseda fotbalového oddílu a trenér mužů, dorostu i žáků. 
 

!!!ZRUŠENO!!! NEDĚLNÍ PŘEDEHRÁVKA A-MUŽSTVA V MOSTKOVICÍCH JE ZRUŠENA. NÁHRADNÍ TERMÍN 25.-26.3.2017

 

více na: https://www.kfsol.cz/

!!!ZRUŠENO!!! SOBOTNÍ PŘEDEHRÁVKA B-MUŽSTVA S LIPNÍKEM JE ZRUŠENA. NÁHRADNÍ TERMÍN 25.-26.3.2017

 

 

více na: https://www.ofsprerov.cz/
 

POSLEDNÍ PODZIMNÍ DOMÁCÍ NA VÝBORNOU, PECHA DO ČELA KANONÝRŮ 1.A TŘÍDY SK. B

 

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. SK NÁMĚŠŤ N. H.

2 : 1 (1:1)

branky: 18´, 57´ Pecha - 25´

Sestava Bělotína : Matůšů - Novosad, Peša, Bušina, Janovský - Březík (70´ Kus, 77´ Pjatkan), Frydrych, Dán, Lhotský, Smékal - Pecha (88´ Vrána)

Střídačka: Vacula - Vrána, Pjatkan, Kus, 

 

Trenér: Petr Zatloukal

TO UŽ NENÍ JEN SMŮLA...

FK LIPNÍK "B" vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

6 : 4 (1:1)

branky: 40´, 66´ Dobeš, 62´ Raček, 83´ Vrána -   30´, 47´, 57´, 72´, 77´, 81´

 

 

Sestava Bělotína : Vacula - Vrána, Celnar, Žerávek, Smolár (60´ Raček) Hýža, Zhydkov, Haluzík, Dobeš (82´ Švarc), Gajdoš - Rulíšek (46´ Rýpar)

Střídačka: Maštera - Rýpar, Mrázek, Švarc, Raček

Trenér: Jaromír Biskup

BĚLOTÍN NADĚLIL LIPNÍKU RUKAVICI

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. FK LIPNÍK n. B.

5 : 1 (1:1)

branky: 22´ Peša, 57´ Lhotský, 63´ Vrána, 83´ Hanák, 89´ Pecha - 26´

Sestava Bělotína : Matůšů - Chrastina, Vrána, Bušina , Janovský - Březík, Frydrych (60´ Smékal), Dán (46´ Hanák), Lhotský, Peša - Pecha

 

Střídačka: Vacula - Hanák, Novosad, Kus, Smékal

Trenér: Petr Zatloukal

Utkání z počátku nepřipomínalo, že jsou hosté na sestupovém posledním místě, konečný výsledek ale ukázal aktuální situaci Lipníku. V úvodních minutách si jak domácí, tak hosté vytvářeli šance, které by je posunuly k úvodnímu gólu. Vždy tomu zabránila obrana jednoho nebo druhého týmu, případně až samotní golmani. První v utkání se prosadili domácí v 22. minutě zahrávali roh, který se dostal až k Pešovi na hlavu. Ta sice mířila do Šváčka, jenže ten ji vyrazil a z dorážky se již Peša nemýlil a poslal domácí do vedení 1:0. Lipník ale ukázal, že se s ním musí počítat i přes nedobré výsledky. O čtyři minuty později se kopírovala akce Bělotína, ale tentokrát ve prospěch Lipníku. Po rohu se hlavou prosadil Dudík a srovnal stav na 1:1. Tento stav vydržel až do poločasu a hosté byli v naději, že by si mohli odvézt alespoň bod.

Do druhého poločasu šli bělotínští s jasným cílem získat tři body. Ale až v 57. minutě rozjel gólostroj Lhotský, který šel sám na Šváčka, obešel jej a do prázdné brány neměl problém poslat domácí znovu do vedení, tentokrát 2:1. Šest minut čekali diváci na další gól. Roh nyní našel další hlavu domácího obránce, nyní to byl Vrána a ten zvyšoval na 3:1. Přišlo dlouhých dvacet minut čekaní. Poslední dva góly dali domácí v posledních 7 minutách utkání. Ten první Hanák v 83. minutě, kterého dlouhým centrem našel Smékal. Hanák obešel hostující obranu a zvýšil střelou na bezpečných 4:1. Pár vteřin před koncem utkání se prosadil i nejlepší střelec 1.A třidy sk. B. Pecha v 89. minutě opět hlavou zvyšil na konečných 5:1, když ho nádherně našel Bušina. Pechova to byla již 12. trefa v sezóně a posunula ho do čela střelců naší skupiny společně s Hejčem z Brodku u Přerova. Nyní nás čeká soupeř, který se po vlažném začátku rozjel jako mašina. Náměšť je o 3 body před námi a trenér má pro podzimní sezónu jasný cíl. Tím je nejvyšší patra 1.A třidy sk. B.

 

B-TÝMY PADL V DERBY

TJ SOKOL BĚLOTÍN B vs. FKM OPATOVICE B

1 : 3 (1:2)

branka: 17´ Dobeš - 20´, 38´, 83´

 

Sestava Bělotína : Vacula - Zhydkov (71´ Gajdoš), Celnar, Žerávek, Kus Hýža, Hanák (65´ Rýpar), Haluzík, Dobeš, Novosad (75´ Chlápek) - Rulíšek

Střídačka: Smolár, Chlápek, Rýpar, Gajdoš, Chlápek, Mrázek, Švarc

Trenér: Jaromír Biskup

DÍKY OBCI BĚLOTÍN A STOLAŘSTVÍ ZAPALAČ JSME ZASE O KROK DÁLE.

 

TJ Sokol Bělotín děkuje za pomoc Obecnímu úřadu v čele s panem starostou Eduardem Kavalou a firmě Stolařství Zapalač, s. r. o. Díky nim jsme mohli v letošním roce v šatnách A a B mužstva instalovat nové skříňky pro naše fotbalisty. Jestě jednou děkujeme, TJ Sokol Bělotín
 

PO 45 MINUTÁCH 3 BODY, PO 90 MINUTÁCH 0 BODŮ...

FK BRODEK U PŘ.  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

3 : 2 (1:2)

branky: 17´, 51´, 53´ - 7´ Dán, 42´ Pecha

Sestava Bělotína : Matůšů - Chrastina, Vrána, Bušina , Janovský - Březík, Frydrych, Dán (69´ Novosad), Lhotský, Smékal - Pecha

 

Střídačka: Rulíšek, Novosad, Motloch

Trenér: Petr Zatloukal

Těžké zápasy měl Bělotín za sebou. Prohra u prvních Čechovic, ale těsná a výhra nad druhou Lipovou, tentokráte výrazná měla mít plusové body na psychiku na hřišti čtvrtého týmu FK Brodek u Přerova.

Ten je doma silný a ukazoval to i na hřišti. Hned v 6. minutě se málem prosadila střela, která šla za Matůšůho zády. Orazítkovala pouze břevno a míč zůstal před brankou čárou a do bezpečí jej odklidili hostující obránci. Odklidili jej výborně, jelikož z následné hry se míč dostal až k Pechovi, který viděl před bránou volného Dána a ten neměl problém uklidit balón tam kam patří - 0:1. Bělotín při vedení jako kdyby byl na koni a hrál zbytečně chybně, když ztrácel míče a soupeř toho využíval k protiútokům. K takovému se odhodlal v 16. minutě. Souhra hráčů Brodku až před hostující bránu vedla k vyrovnání 1:1 zásluhou Hejče. Bohužel to nebylo jeho poslední fotbalové slovo dne. A hra zabředla do průměru. Vysoké míče nastřelené na bránu domácích v klidu pokryl Huňka, kombinace domácích ztroskotala v polovině hřiště, nejhůře u obrany Bělotína. Čas se blížil k poločasu, většina fanoušku již vyhlížela něco na zahřátí, když hosté udeřili podruhé a velmi originálně. Ve 42. minutě vybojovaný míč skončil u Pechy, ten bez rozpaku kousek za půlkou zkusil přelobovat Huňku, který byl daleko od své brány a podařilo se. Kuriózní gól, který se ovšem počítá, byl na světě a Bělotín vedl 1:2. A za tohoto stavu se šlo do šaten.

Do druhého poločasu byli domácí polití živou vodou. Hned od hvizdu nepustili hosty k žádné akci. V 51. minutě vystřelili po bělotínské svatyni, Matůšů odrazil přímo Hejčovi na nohu a ten neviděl důvod nevyrovnat stav - 2:2. Hosté se pořádně nevzpamatovali z vyrovnání a další problém byl na světě. Po 120 vteřinách udeřil Brodek potřetí. Opět kombinací prošel až do šestnáctky, přihráli na střed Hejčovi a ten třetím gólem v utkání poslal domácí do vedení 3:1. Až nyní se pokoušeli bělotínští o zvrat. Bohužel žádná z akcí se nepodařila dostat za Huňkova záda. Nejblíže k tomu byl v 70. minutě Smékal, který měl srovnání na hlavě. Muška byla ale zcela mimo a míč se ani nevydal mezi tři tyče. Po konečném hvizdu utekly Bělotínu všechny body, i přesto že měl po prvních 45 minutách vše ve svých rukou...

 

HUSTOPEČE UKÁZALY SÍLU V DRUHÉM POLOČASE

TJ HUSTOPEČE N. B. vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

4 : 1 (0:1)

branky: 49´, 53´, 72´, 85´ - 42´ Dobeš

 

Sestava Bělotína : Maštera - Chlápek, Celnar, Žerávek, Rýpar Hýža, Smolár, Haluzík, Dobeš, Gajdoš (34´ Zhydkov) - Raček (64´ Vacula)

Střídačka: Zhydkov, Chudý Mar, Vacula

Trenér: Jaromír Biskup

 

JASNÁ VÝHRA NAD FAVORITEM

TJ SOKOL BĚLOTÍN  vs. SK LIPOVÁ

3 : 0 (2:0)

branky: 2´ Lhotský, 40´, 68´ Pecha

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Chrastina, Vrána, Peša , Janovský - Březík, Frydrych, Dán (87´ Rulíšek), Lhotský, Bušina - Pecha (82´ Novosad)

Střídačka: Maštera, Rulíšek, Novosad, Motloch

Trenér: Petr Zatloukal

B-TÝM PŘEJEL STAROU VES

TJ SOKOL BĚLOTÍN B  vs. SC STARÁ VES

6 : 1 (2:1)

branky: 11´, 88´ Celnar, 12´ Smolár, 55´ Gajdoš, 68´ Haluzík, 71´ Žerávek - 15´

 

 

Sestava Bělotína : Maštera - Chlápek, Celnar, Žerávek, Rýpar Hýža (46´ Novosad), Smolár, Haluzík, Rulíšek, Švarc (54´ Gajdoš) - Raček (79´ Vacula)

Střídačka: Gajdoš, Mrázek, Novosad, Chudý Mir, Chudý Mar, Vacula

Trenér: Jaromír Biskup

U LÍDRA PO DOBRÉM VÝKONU BEZ BODŮ

TJ SOKOL ČECHOVICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

2 : 1 (0:0)

branky: 46´, 61´ - 72´ Lhotský

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Bušina, Vrána, Peša (82´ Novosad), Janovský - Březík, Frydrych, Dán, Lhotský, Smékal - Pecha

Střídačka: Maštera, Motloch, Novosad, Kus

Trenér: Petr Zatloukal

Vyjádření trenéra Evžena Kučery (TJ Sokol Čechovice) pro Prostějovský Večerník:

"Myslím, že se zápas musel nestrannému divákovi líbit. Nastoupili jsme proti kvalitnímu soupeři. Bělotín hrál velmi dobře, vypracoval si několik velmi nebezpečných situací. Soupeř byl v první půli mírně lepší, nám patřil úvod druhé. Dokázali jsme vstřelit dva góly, pak nás opět soupeř zatlačil. Dnes jsem navýsost spokojený. Tři body byly odmakané, kluci bojovali."

zdroj.: https://www.fotbalcechovice.cz/cz/m/aktuality/clanek/sokol-cechovice-sokol-belotin-2-1-0-0/

 

Po náročném, těsném a vítězném derby se Všechovicemi zajíždělo Bělotín na hřiště lídra tabulky Sokola Čechovic. Papírově byl předpoklad, že domácí lehce uzmou 3 body, ale hosté je nakonec jen tak zadarmo nedali. Po neutěšeném počasí bylo hřiště pro technicky hrající hostující tým další oříšek se kterým se museli poprat.

Hned od úvodních minut bylo poznat, že utkání bude nahoru dolů. V 5. minutě domácí ohrozili Matůšůho bránu, ten vyrazil nešťastně k domácímu, jenž měl volný prostor ke skórování. Nakonec úvodnímu gólu stál v cestě Peša, který z brankové čáry uklidil míč do bezpečí. O 11 minut později se předvedli bělotínští, Smékal dostal přihrávku od Pechy a jen těsně minul branku Čechovic. Ve 22. minutě se uvolnil Pecha, ale jeho střela mířila jen do středu Polákovy brány, kde jej bezpečně schoval. Aby se možnosti vyrovnaly, dostali se domácí v 30. minutě v šestnáctce těsně před Matůšů, jenže ten jim nedal šanci změnit skóre ukazatele. Jako přesýpací hodiny pokračovaly akce. O 3 minuty na to z dálky Dán protáhl důkladně Poláka, ale ani to nevedlo v úvodní gól. Balón létal z jedné poloviny hřiště na druhou. Oba týmy se snažily kombinačně najít nebezpečnou akci, která by rozradostnila jejich příznivce, žel bez úspěchu. Proto oba týmy šly do šaten za stavu 0:0. Nutno říct, že dělba bodů v tu chvíli byla spravedlivá.

Druhý poločas se ještě pořádně nerozběhl a Pospíšil slavil vedení domácích 1:0. Protáhl se mezi dvěma obránci Bělotína a kolem golmana vstřelil první branku utkání. Hosté chtěli vyrovnat a pokoušeli se dále přecházet rychlými protiútoky k domácí svatyni. Nedařilo se. A když se nedaří na jedné straně, daří se na druhé. Až v 62. minutě přišel od čechovických nákop před Matůšů, míč se dostal k Matulovi, který neměl žádnou komplikaci k proměnění střely v 2. gól a poslal tak domácí do vedení 2:0. Všichni očekávali, že dojde na křeč hry Bělotína. Naopak došlo k několika křečím u hráčů Čechovic. A hosté i přes nepříznivý výsledek začínali přebírat iniciativu. V 72. minutě byl závar před Polákovou bránu, nejlépe se orientoval Lhotský a protlačil míč za jeho záda. Snížil náskok domácích na rozdíl jediné branky - 2:1. Od té chvíle hosté v podstatě nepouštěli domácí k míči. Bohužel terén byl ke konci utkání v tak nedobrém stavu (díky počasí, jinak je v Čechovicích vždy dobré hřiště), že bělotínské kombinace se zastavovaly o něj než o domácí hráče. Bohužel se jim nepodařilo vyrovnat a poslat utkání do penaltového rozstřelu. Tentokrát si body ponechalo trochu horší mužstvo. I to se stává. Na výsledek se zeptá každý, ten je důležitý. A na hru? Někdo, nikdo....?!? 

 

V sobotu 15.10.2016 od 14:30 hod. hostíme dalšího silného soupeře, 2. tým tabulky SK Lipovou

B-TÝM NENAVÁZAL NA DOMÁCÍ BODY

TJ HANÁ MĚROVICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

2 : 0 (1:0)

branky: 30´, 73´

 

 

Sestava Bělotína : Vacula - Chlápek, Celnar, Žerávek, Rýpar (80´ Mrázek) Hýža, Zhydkov, Haluzík, Chudý Mar. (60´ Švarc), Gajdoš - Raček

Střídačka: Smolár, Mrázek, Švarc

Trenér: Jaromír Biskup

V DERBY O GÓL LEPŠÍ BĚLOTÍN. OPĚT BEREME VŠECHNY BODY

TJ SOKOL BĚLOTÍN  vs. TATRAN VŠECHOVICE

4 : 3 (3:2)

branky: 11´, 80´ Lhotský, 24´, 29´ Pecha - 39´, 44´, 85´

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Bušina, Chrastina, Peša, Janovský - Hanák, Frydrych (90´ Kus), Dán, Lhotský, Smékal (87´ Rulíšek) - Pecha

Střídačka: Rulíšek, Motloch, Dobeš, Hýža, Kus

Trenér: Petr Zatloukal

 

B-TÝM POPRVÉ PLNĚ BODOVAL V OKRESNÍM PŘEBORU

TJ SOKOL BĚLOTÍN B  vs. TJ SOBĚCHLEBY

3 : 0 (0:0)

branky: 60´ Motloch, 69´ Hýža, 86´ Dobeš

 

 

Sestava Bělotína : Maštera - Chlápek, Celnar (77´ Raček), Žerávek, Rýpar - Hýža, Dobeš (86´ Mrázek), Novosad, Rulíšek, Motloch (70´ Chudý Mar.), Gajdoš - Rulíšek

Střídačka: Matůšů - Raček, Mrázek, Chudý Mar., Chudý Mir., Haluzík

Trenér: Jaromír Biskup

VEDENÍ A NAKONEC BEZ BODŮ...

SOKOL PROSENICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

5 : 3 (0:2)

branky: 50´, 64´, 73´, 77´, 86´ - 6´ Hanák, 16´ Hýža, 56´ Celnar

 

Sestava Bělotína : Vacula - Peša, Celnar, Žerávek, Hýža - Haluzík (43´ Chlápek), Novosad, Rulíšek, Hanák, Grygar (30´ Gajdoš) - Raček (55´ Rýpar)

Střídačka:Rýpar, Mrázek, Chudý Mar., Chlápek, Gajdoš

Trenér: Jaromír Biskup

ZMAR, BÍDA, TRAGÉDIE...!!!

SOKOL KONICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

4 : 0 (2:0)

branky: 24´, 31´, 62´, 86´

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Bušina, Chrastina (76´ Motloch), Peša, Vrána - Březík, Frydrych, Kus, Lhotský (69´ Dán), Novosad - Pecha

Střídačka: Dán, Motloch

Trenér: Petr Zatloukal

Za celou dobu zápasu Bělotín vystřelil po brance konických jen jednou nebezpečně a to ve 13. minutě, kdy Pecha vystrašil Machače, který konečky prstů vyrazil na roh. Domáci oproti tomu ukázali lekci z produktivity, když z 5 vyložených šancíproměnili čtyři. První ve 24. minutě. Obrana hostů zaspala takovým

způsobem, že Vogl neměl problém dostat míč za záda golmana Matůšů a domáci šli do vedení 1:0. O sedm minut později Kořenovský vystřelil lehkou střelu k pravé bělotínské tyči a udivení všech šli koničtí do dvou gólového vedení. To udrželi do poločasu a začalo se rýsovat překvapení kola. Podle postavení v tabulce se očekával jasný výsledek. Bohužel hosté předvedli hru, jako by oni byli z konce tabulky. Ve druhém poločase se pokoušeli převzít hosté iniciativu na své kopačky, ale nedařilo se jim zpracovat míč dříve něž hráčům Konice. Tento zmar  ukázala 62. minuta, kdy domácí zahrávali roh. Zcea a úplně nepokrytý Bílý neměl problém hlavou de facto rozhodnout zápas - 3:0. Co již vypadalo jako definitivní, chtěl hlavní sudí Molík ještě upravit. V 79. minutě

sevření domácího utočníka hostujícími obránci vyhodnotil jako faul v území šestnáctky a pískl pokutový kop i přesto, že krom něj to všichni viděli ještě

před touto hranicí. Pravdu ukázala kopnutá penalta, kterou Matůšů vychytal, stejně jako doražku. V 85. minutě se dohrávalo jen aby byl naplněn čas. Domácí si ale střelou naposledy natvrdo pojistili výsledek a konečný hviz 4:0 přinesl nejhorší letošní výsledek Bělotína. V sobotu nás čeká derby se Všechovicemi, tak snad již 3 body

ZASE NULA...!

TJ SOKOL RADSLAVICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

3 : 1 (0:0)

branky: 47´, 73´, 79´ - 78´ Haluzík

 

 

Sestava Bělotína : Maštera - Chlápek, Grygar (75´ Mrázek), Smolár, Hýža - Haluzík, Gajdoš, Rulíšek, Žerávek - Raček (75´ Chudý Mar.), Celnar (83´ Janečka)

Střídačka:Rýpar D, Mrázek, Chudý Mar., Janečka L.

Trenér: Jaromír Biskup

PRVNÍ DERBY BEZ GÓLU A BEZ BODŮ

FKM OPATOVICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

2 : 0 (0:0)

branky: 52´, 88´ 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Bušina, Haluzík (79´ Dobeš), Janovský (86´ Motloch), Vrána - Březík, Hýža, Kus (71´ Rulíšek), Lhotský, Novosad - Pecha

Střídačka: Maštera - Grygar, Motloch, Rulíšek, Dobeš

Trenér: Petr Zatloukal

Po sladké výhře 7:0 okusili hráči Bělotína po třech kolech trpké ovoce v podobě prohry a nedání gólu v derby s Opatovicemi.

První poločas si nakonec ještě oba týmy spravedlivě dělily body. Druhý poločas nechal body domácím. V 7. minutě Novosad našel Pechu, jehož střelu pokryl golman Vinklárek. To bylo první ohrožení branky ze strany hostů. O 10 minut později Lhotský napřáhl přímo k tyči, opatovický brankář tečoval na roh. Z toho místo ohrožení domácí svatyně přešli opatovičtí do proti útoku, kombinací se dostali před Matůšů a řádně jej protáhli. Jako přesýpací hodiny byla následující akce, kdy Pecha našel hlavu Březíka, který jen těsně minul Vinklárkovu bránu. A opět se hra přesunula před bělotínskou bránu, tentokráte Matůšů konečky prstů vyrazil na roh. Ve 24. minutě poprvé a ne naposledy v zápase zazvonila tyč, když Matůšů vytáhl míč a ten odrazem o konstrukci brány šel ven. O 10 minut později zvonilo podruhé. Tentokráte nemusel brankář Bělotína zasahovat a branka pro opatovické byla stále zakletá. Ve 41. minutě se hosté zlobili na hlavního sudího, který nevyloučil domácího hráče za úder bělotínského hráče, ale obdržel pouze žlutou. Konec poločasu se rychle blížil a zpečetil jej hvizd rozhodčího. Do kabin se šlo bez branek.

V druhém poločase, ve 47. minutě Haluzík napřáhl pumelici, kterou opět domácí brankář vyrazil jen na roh. O pět minut později se rozhodlo, Hýžovi chyběl půlkrok, aby dostal míč do bezpečí, místo toho zavadil o opatovického hráče v šestnáctce a penalta byla na světě. Tu proměnil Janásek, ukončil po 341 minutách neprůstřelnost Matůšů a poslal domácí do vedení 1:0. Dlouhých 30 minut  se čekalo na vážnou situaci. Ruku opatovického obránce posoudil sudí, že byla před šestnáctkou, i přesto že všichni ji viděli uvnitř. Těžko se Bělotín dožadoval penalty, byl z toho jen přímý volný kop, kterého se ujal Pecha. Bohužel do třetice zazvonila jen tyč. Hosté hráli vabank a ten vedl pouze v druhý gól Opatovic a konečné vedení 2:0. Bělotín tak po třech kolech nebodoval a neskóroval.

V neděli 25.9. zajíždíme k nováčkovi soutěže do Konice, kde budeme bojovat o tři body od 15:30 hod. 

ŠPATNÁ SÉRIE B-TÝMU SE PRODLUŽUJE

SK SOKOL LOBODICE  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

5 : 4 (2:2)

branky: 19´, 35´, 61´, 73´, 86´ - 23´ Březík, 27´, 56´ vlastní, 90´ Celnar

 

Sestava Bělotína : Maštera - Chlápek, Rýpar, Haluzík, Hýža (63´ Smolár) - Březík, Dobeš, Rulíšek, Gajdoš - Žerávek, Celnar 

Střídačka: Vacula - Švarc, Smolár, Janečka R., Janečka L.

Trenér: Jaromír Biskup

 

SLATINICE DOSTALY 7 KULÍ JAKO V SARAJEVU

TJ SOKOL BĚLOTÍN  vs. SK SLATINICE

7 : 0 (5:0)

branky: 1´, 13´, 47´, 88´ Pecha, 22´ Frydrych, 25´, 43´ Lhotský

KDE? Bölten Arena

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Bušina, Haluzík, Janovský (50´ Motloch), Vrána - Březík, Frydrych, Kus, Lhotský, Novosad - Pecha

Střídačka: Vacula - Grygar, Motloch, Švarc

Trenér: Petr Zatloukal

Po těsné výhře ze Slavonína náš čekal další zápas s "S-týmem" ze Slatinic. Tradiční soupeř nikdy nic nedal zadarmo, ale časy se mění a situace ve fotbale je složitější stále více a více pro všechny. Diváci nestačili dosednout na lavičky, Pecha se uvolnil a poslal v 1. minutě Bělotín do vedení 1:0. To ovšem ještě nikdo netušil, co přijde.  O 12 minut později Lhotský našel Pechu, který měl úplně odkrytou hostující branku a Kubíček lovil ze své sítě míč podruhé - 2:0. Ve 22. minutě Vrána potáhl, přesně přihrál nové posile z Hranic Frydrychovi a ten se nemýlil - 3:0. Fanoušci se radovali ze tří rychlých gólů a byl na cestě další. Tentokrát se hráči otočili, když Pecha našel Lhotského, který zvyšoval na 4:0. Výsledek byl pro hosty děsivý a to je čekalo peklo. Hráči i fanoušci se připravovali na poločasovou přestávku. Tu jim oddálil opět Lhotský, který nechytatelnou střelou nedal Kubíčkovi šanci - 5:0. Rukavice byla na světě. V šatnách byl klid. Hosté už neměli co ztratit, domácí byli na koni.

 

2. poločas přinesl dle očekávání méně branek a systém hry - hosté vyčkat konečného hvizdu s co nejméně góly, domácí přidat co nejvíce gólů. Vypadalo to, že přání domácích vyjde. 120 vteřin po začátku druhé půle zúročil Pecha přihrávky od svých soukmenovců a završil sobotní odpoledne hattrickem, když zvyšoval na 6:0. Následně hra zabředla do systému nastaveného hosty - držet míč a nedostat gól. Občas se osmělili k Matůšůho bráně, ale ten měl dnes velmi málo práce a již se jen čekalo, jestli udrží čisté konto potřetí v řadě. To se také stalo. Navíc gólové hody završil v 88. minutě nikdo jiný než Pecha svým čtvrtým gólem v utkání a překonal podzimní rekord 6:0 proti Plumlovu. Bohužel jsme nedosáhli na celkový letošní rekord z 15.5., kdy jsme porazili Klenovice 9:0. Nevadí, i takový výsledek je uspokojující. Nyní náš čeká derby s týmem Opatovic v neděli 18.9.2016 od 10:00 hod. na jejich hřišti. To již bude složitější cesta než minulou sobotu.

ZASE BEZ BODŮ...

TJ SOKOL BĚLOTÍN B  vs. TJ SOKOL DOMAŽELICE

1 : 3 (0:2)

branky: 46´ Celnar - 12´, 32´, 74´

 

Sestava Bělotína : Vacula - Chlápek, Rýpar, Smolár, Hýža - Grygar, Janečka R., Švarc, Gajdoš - Žerávek, Celnar 

Střídačka: Haluzík, Mrázek, Kainar, Raček, Chudý Mar., Zhydkov

Trenér: Jaromír Biskup

VŠECHNY BODY DOMŮ A OPĚT BEZ OBDRŽENÉ BRANKY

FL SLAVONÍN  vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

0 : 1 (0:1)

branka: 12´ Lhotský

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Hýža,  Peša (15´ Žerávek), Janovský, Vrána - Březík, Haluzík, Kus, Lhotský, Novosad (90´ Švarc) - Pecha (88´ Motloch)

Střídačka: Maštera - Žerávek, Motloch, Smékal, Švarc

Trenér: Petr Zatloukal

Ve velmi složité situaci jsme zajížděli na hřiště nováčka do Slavonína. Základní kameny sestavy chyběly a museli jsme slepit sestavu, abychom odvezli alespoň bod. Přes všechny tyto peripetie si nakonec odvážíme všechny body a již 199 minut jsme neobdrželi branku.

Po chladnějším začátku, kdy se obě mužstva oťukávaly, jsme ve 12. minutě zahrávali roh, který rozhodl celé utkání. Novosad vybojoval nakopnutý míč Lhotskému, ten se střelou nemýlil a poslal Bělotín do vedení 0:1. Hra se přesunula do středu hřiště, kde oba týmy vytvořily obranné valy a nepouštěly přes ně útočníky. Ve 25. minutě se domácí probili a šli sami na Matůše. Jejich zbrklou reakci vyřešil bělotínský golman včasných výběhem a vychytáním jasné šance. Následně se opět hra přesunula na střed a dlouhých 20 nebyla k vidění žádná akce, která by alespoň ohrozila slavoninskou nebo bělotínskou bránu. Až ve 45. minutě Haluzík trefil golmana Pobořila tak, že ten netušil jak se mu podařilo vyrazit míč mimo tři tyče. Rozhodčí tedy ukončil 1. poločas a fanoušci hostů (málem nás bylo více než domácích) se mohli jít spokojeně občerstvit s vědomím těsného vedení.

 

Vedení o gól je velmi ošidné. Přesvědčili jsme se o tom hned v prvních vteřinách druhého poločasu, kdy domácí útočník srovnal na 1:1. Žel si nevšiml, že byl úplně sám za bělotínskými hráč i v době přihrávky. Pomeznímu arbitrovi vylétl praporek nahoru - nekompromisně odmával ofsajd. Chvíli na to v 52. minutě našel Březík Haluzíka, ten prodloužil před bránu Slavonína, kde se vytvořil závar, který hostující klub nevyužil v podobu další branky a domácí uklidili do bezpečí. O 12 minut později po ose Pecha - Lhotský se míč dostal k Novosadovi. Bohužel ten mířil přesně jen do korun stromů za Pobořilovou bránou. Domácí taktéž nechtěli nechat všechny body Bělotínu a působili z rychlých nákopů nepříjemnosti obráncům hostů. Naštěstí žádný z centrů si nenašel cestu za Matůšova záda. V 70. minutě se uvolnil Pecha, mohl jít sám na golmana Slavonína, ale domácí dal razantní stopku, kterou hlavní sudí odměnil pouze žlutou kartou. Bělotín už udržoval nejtěsnější výsledek do závěrečného hvizdu a odvezl si všechny body. Nyní můžeme opět potvrdit tři body doma a prodloužit sérii bez gólu. Čeká nás tradiční rival ze Slatinic v sobotu 10.9.2016 od 16:00 hod.

B-TÝM ODLOŽEN

SOKOL PROSENICE vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

ODLOŽENO NA 28.9.2016

KDYŽ VÝHRÁT, TAK DÁT 6 BRANEK.

TJ SOKOL BĚLOTÍN  vs. TJ SOKOL PLUMLOV

6 : 0 (3:0)

branky: 26´ Pjatkan, 29´ Hanák, 45´ Pecha, 75´ Novosad, 86´ Bušina p.k., 90´ Lhotský

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Pjatkan,  Peša, Bušina, Vrána (80´ Hýža) - Březík, Hanák, Kus, Lhotský, Novosad - Pecha (82´ Motloch)

Střídačka: Maštera - Grygar, Motloch, Hýža, Smékal

Trenér: Petr Zatloukal

Dvě kola s nulovým počtem bodů. Pouze v prvním kole jsme bodovali naplno a vstřelili 6 branek. Až sobotní utkání dokázalo, že k získání tří bodů stačí jediné - vstřelit 6 branek.

Ovšem vše nevypadalo tak jednoduše jako konečný výsledek. Z úvodu prvního poločasu Plumlov několikrát vážně ohrozil naši branku, ale v dobré formě Matůšů tentokrát za svá záda nepustil jediný míč. Až po dlouhých 26 minutách začal domácí brankostroj díky Pjatkanovi, který hlavou přesně mířil za Simandlova záda - 1:0. Na světelné tabuli uběhly 3 minuty, Pecha našel přesně Hanáka a ten poslal domácí do 2 brankového vedení díky pomoci tyče, která míč "lízla" do brány. Hlavní sudí již chtěl poslat mužstva do šaten, jelikož se blížil poločas, ale Pecha ještě v posledních vteřinách zvýšil vedení Bělotína na 3:0

Ve 2. poločase se hosté pokoušeli vymyslet, jak náskok snížit a dostat se zpět do hry o body. Že to prostě nepůjde se ukázalo v 52. minutě. Plumlov zahrával přímý volný kop. Usměrněný byl výborně, minul zeď, ale ne stavitele této zdi v podobě Matůšů, který konečky prstů dal jasně najevo dnešní stopku, aby míč prošel za jeho záda. Domácí si hlídali náskok z prvního poločasu a čekali na závěrečný hvizd. V posledních 15 minutách se znovu rozjeli. V 75. minutě na 4:0 zvyšoval Novosad, který se trefil do protipohybu golmana Simandla. V 86. prošel Hanák do šestnáctky hostů, byl faulován a arbitr nařídil pokutový kop. K tomu se odhodlal čerstvě ženatý Bušina a stejné jako své "ano" proměnil i penaltu. Rukavice byla na světě - 5:0. Aby toho nebylo málo, v dobíhajícím čase zvýšil na konečných 6:0 Lhotský. Další tři body v sezóně jsou naše. Snad v dalším utkání budeme mít všechny body. A nemusím opět dát 6 branek. Stačí jedna - vítězná.

 

 V sobotu 3. 9. 2016 zajíždíme k nováčkovi naší skupiny do Slavonína. Úvodní hvizd utkání je v 16:00 hod.

B-TÝM TĚSNĚ PROHRÁL

TJ SOKOL BĚLOTÍN B vs. TJ SOKOL ČEKYNĚ

2 : 3 (1:2)

branky: 20´ Gajdoš, 35´ Celnar - 38´, 44´, 67´

 

 

Sestava Bělotína : Maštera - Haluzík, Rýpar, Chlápek, Gajdoš - Smolár, Chudý Mir, Grygar, Žerávek - Celnar, Kainar

Střídačka: Mrázek, Chudy Mar, 

Trenér: Jaromír Biskup

BĚLOTÍN SESTŘELEN JAKO ČERNÝ JESTŘÁB

FC BEŇOV vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

4 : 1 (3:1)

branky: 9´, 20´, 22´, 71´- 29´Novosad

 

 

Sestava Bělotína : Matůšů - Pjatkan,  Peša, Bušina, Vrána - Březík, Motloch, Kus (46´ Grygar), Lhotský, Novosad - Pecha

Střídačka: Maštera - Grygar, Janovský, Biskup J.

Trenér: Petr Zatloukal

Po nevydařeném domácím utkání jsme zajížděli na hřiště Beňova, soupeře, který nepouští body zadarmo a je velmi těžké jej doma porazit. Na skvěle připraveném povrchu se ale bělotínský expres zastavil.

Domácí v 9. minutě ukázali, kdo bude na hřišti pánem, když kombinaci proměnil v úvodní gól Mika 1:0. Bělotín jako kdyby byl na hřišti poprvé. Nepovedené přihrávky, zbytečné ztráty míčů a domácí měli tím pádem evidentně hru pod kontrolou. Až ve 20. minutě to vypadalo nadějně, když Lhotský centroval před bránu, kde byl úplně volný Novosad. Ten nezvolil zcela správně obuv a místo hlavičky do prázdné brány uklouzl. O 60 sekund později opět Lhotský našel Pechu, ale ten mířil jen mimo tyče. Osvědčené pravidlo nedáš, dostaneš se ukázalo o další minutu později. Opětovná kombinace domácích a Matůšů byl přehozen Navrátilem - 2:0. Fanoušci tento šok (oboustranný) ještě nerozdýchali a ve 24. minutě tentýž hráč zvyšoval po chybě bělotínských na půlce již na 3:0. A bylo vymalováno. Ve 26. minutě zahrával Bělotín přímý volný kop. Mizérie v utkání se ukázala i v tomto případě, kdy Pecha mířil jen do zdi. Jiskřička naděje svitla ve 29. minutě, kdy Novosad hlavou snížil na 3:1. Následně to vypadalo, že hosté dokážou zvrátit výsledek, ale žádná akce neměla zdárný konec a do šaten se šlo za de facto rozhodnutého stavu.

Ve druhém poločase si domácí pevně pohlídali, aby nenastala změna v rozložení bodů - 3 Beňov, 0 Bělotín. V 71. minutě potvrdil plný počet bodů Machač, když zvýšil na děsivých 4:1. Černý víkend Bělotína byl završen. Den před tím prohrál B-tým 5:1, takže víkendová bilance je tragická, 0 bodů, skóre 2:9!!!

 

 V sobotu 27. 8. 2016 přivítáme na svém hřišti tým Plumlova. Úvodní hvizd utkání je v 16:30 hod.

PRVNÍ PROHRA V PŘEBORU

TJ PAVLOVICE vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN B

5 : 1 (3:1)

branky: 20´, 35´, 43´, 78´, 86´ - 41´ Kainar

 

 

Sestava Bělotína : Maštera - Haluzík, Rýpar, Chlápek, Gajdoš - Smolár, Mrázek, Grygar, Žerávek - Celnar, Kainar

Střídačka: Zhydkov, Šíma, Biskup J.

Trenér: Jaromír Biskup

PRVNÍ DOMÁCÍ UTKÁNÍ BEZ BODŮ

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. TJ MOSTKOVICE

1 : 2 (1:1)

branky: 44´ Novosad - 16´ vlastní, 55´

 

Sestava: Matůšů - Hýža, Bušina, Peša, Vrána - Novosad, Pjatkan, Kus, Pecha, Celnar - Lhotský

Střídačka: Maštera - Grygar, Janovský, Chlápek, Haluzík
Trenér: Petr Zatloukal

NA ÚVOD BOD.

TJ SOKOL BĚLOTÍN B vs. FK BÝŠKOVICE/H. ÚJEZD

2 : 2 ( 2:1 )

branky: 1´ Kainar, 16´ Smolár - 26´, 77´ 

 

Sestava: Maštera - Haluzík, Zhydkov, Rýpar, Gajdoš - Chudý Mir., Grygar, Raček, Smolár - Žerávek, Kainar

Střídačka: Mrázek, Celnar, Chudý Mar., Chlápek
Trenér: Jaromí Biskup

SUPERPOHÁR DO BĚLOTÍNA

TJ SOKOL BĚLOTÍN B vs. TJ HANÁ MĚROVICE

3 : 0 (1:0)

branky:  42´ Grygar, 58´ Hýža, 74´ Motloch

KDE? hřiště FC Želatovice

Sestava: Maštera - Haluzík, Chlápek, Rýpar, Gajdoš - Hýža, Grygar, Motloch, Smolár - Žerávek, Celnar

Střídačka: Vacula - Mrázek, Peša, Březík, Chudý Mir., Chudý Mar., Švarc
Trenér: Jaromí Biskup

V neděli 7.8.2016 se na skvěle připraveném hřišti v Želatovicích odehrál 1. ročník Superpoháru OFS Přerov. O ten budou každý rok bojovat vítězové Okresní soutěže A a B. Letošní premiéru si užil Bělotín a Měrovice. Nakonec se přeborníkem okresu Přerov stal tým TJ Sokol Bělotín B

 

 

DIVOKÁ PŘESTŘELKA, ALE VŠECHNY BODY BERE BĚLOTÍN

 

SK NÁMĚŠŤ NA HANÉ vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

4 : 6 (1:3)

branky: 5´ Peša, 10´ Březík, 25´ Pecha, 59´, 77´ Lhotský, 86´ Hanák

Sestava: Matůšů - Janovský (69´ Kus), Bušina, Peša, Vrána - Novosad (88´ Grygar), Pjatkan, Hanák, Pecha (87´ Motloch), Březík - Lhotský

Střídačka: Maštera - Grygar, Motloch, Kus
Trenér: Petr Zatloukal

Úvodní utkání nové sezóny jsme hráli venku. Novinkou je, že v případě nerozhodného výsledku se kopou pokutové kopy a vítěz bere 2 body, poražený bod. To se nakonec tohoto utkání netýkalo. Diváci nakonec viděli 10 branek a o nudě se nedalo mluvit. Hned v 5. minutě Hanák zahrál na zadní tyč Jahnovy brány, kde našel hlavu Peši a ten poslal hosty do vedení 0:1. O 5 minut později zahrával přímý kop Pecha, opět hlava Peši, tentokrát ne do branky, ale našel Březíka, který střelou zvýšil na 0:2. Ve 13. minutě zahrozili domácí, když už míč ze střely Dostála byl mimo Matůšovi možnosti, zastoupil jej Vrána a ten z brankové čáry míč uklidil do bezpečí. V 19. minutě se to domácím již povedlo, prudkou střelu dorazil za golmana Bělotína z bezprostřední blízkosti Šoupal a snížil na 1:2. Hostům se tento stav nepozdával a v 25. minutě si Pecha potáhl míč na střed hřiště, vystřelil levou a poslal Bělotín opět do dvou gólového vedení 1:3. Hosté byli při chuti, ale do poločasu se nepodařilo zvýšit vedení, když golman Jahn uklidil na roh střelu jak Lhotského, tak Pechy.

Ve druhém poločase byl gólový příděl pro fanoušky ještě větší. Hned ve 49. minutě po přímém kopu snížil na rozdíl jediné branky Šoupal 2:3. Po 60 vteřinách bylo srovnáno na 3:3 díky Valouchovi. Drama se stupňovalo, diváci se nestačili divit. Deset minut po srovnání centroval Novosad na Pechu, ten přihrál Lhotskému, který se nemýlil a hosté opět vedli 3:4. Dvě minuty, ztráta dvou bodů. Peša fauloval v pokutovém území domácího hráče a Heil se z penalty nemýlil a opět srovnal 4:4. Původní drama bylo ještě dramatičtější. Do konce utkání zbývalo 30 minut a kdokoliv mohl rozhodnout. V 77. minutě unikl po pravé straně Pecha, opět našel Lhotského a ten popáté poslal hosty do vedení 4:5. Výsledek připomínající hokej mohl kdokoliv zvrátit. Povedlo se to hostům. Hanák v 86. minutě obral o míč domácího obránce, brankáře Jahna obešel a neměl problém se netrefit a stvrdit 3 body pro Bělotín - 4:6. Utkání bylo nahoru, dolů, diváci měli o zábavu postaráno, vedení se potilo. Naštěstí všechny body se vezou do Bělotína.

 

 V sobotu 13. 8. 2016 přivítáme na svém hřišti tým Mostkovic. Úvodní hvizd utkání je v 17:00 hod.