Archiv

05.11.2013 07:58

Bělotín přehrál Slatinice a body zůstaly doma

TJ SOKOL BĚLOTÍN vs. SK SLATINICE

3 : 1 (1 : 0)

branky: 24´, 67´, 71´ Novosad - 62´ Prucek T.

Sestava: Majerský - Biskup L., Wojnarowský, Janovský, Peša - Smolár, Hýža, Novosad, Hanák, Lhotský - Juřica

Náhradníci: Lukšík, Biskup Z., Žerávek, Celnar

Trenér: Petr Zatloukal

Domácí Bělotín chtěl navázat na zlepšený výkon z Hluboček, odkud si odvezl výhru 3:0 a chtěl si ponechat doma tři body, proti papírově silnějšímu soupeři ze Slatinic. Od prvních minut se bělotínští usadili na polovině hostů, když první střelu, která ale neměla razanci, hostující golman Nakládal bez problému pokryl. O chvíli později vystřelil po slatinické brance Hanák, ale brankář i přes nevýhled byl na místě a míč mu opět skončil v náruči. Hosté se pokoušeli o převzetí iniciativy, ale tentokrát se jim nedařilo to, co domácím v derby s Opatovicemi a buď ztráceli míče nebo jim je odebrala obrana v čele s Wojnarowským nebo golman Majerský. Ve 24´ zahrával přímý kop Lhotský, který skončil v bráně i díky tomu, že jej konečky vlasů tečoval Novosad - 1:0. Hráči Bělotína se i nadále dostávali do slibných akcí, které jim kazil lehká nervozita v přihrávkách, které o milimetry nevycházely a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

V 2. poločase chtěli domácí navýšit vedení, ale bez konkrétního úspěchu. A tak přišlo na řadu heslo - nedáš, dostaneš. Po rohu Slatinic byl před Majerského bránou nahuštěný prostor, ve kterém se nejlépe hlavou zorientoval hostující Prucek Tomáš a srovnal skóre - 1:1. Domácí vyrovnání nesrazilo a pokračovali v útočných akcích, které přinesly ovoce v 67´, kdy po načechraném centru Novosad hlavou zvyšoval na 2:1. O čtyři minuty později ve skrumáží před Nakládalovou bránou situaci vyhodnotil výborně Novosad a svým třetím gólem v utkání zvýšil na 3:1. Když už to vypadalo, že utkání bude nejklidnější v poslední historii a bez karet, přišla 86´, kdy v šestnáctce domácích se vzájemně "inzultovali" Hanák a kapitán Slatinic Prucek Radomír a po obdržení červených karet museli jít předčasně do kabin. Domácí za vydatné podpory fanoušků již udržely vítězný stav 3:1 a připsali si další tři body do podzimní tabulky A třídy.

V dalším utkání se Bělotín představí v sobotu 26.10.2013, kdy od 14:30 hraje na hřišti TJ Štěpánov

Nový "Rozhovor s ..."

     Nejlepší je s koníčky začínat už od dětství. Ve fotbale to platí dvojnásob. Ovšem někdo musí těm malým špuntům v kopačkách trpělivě pomáhat a věnovat se jim. V Bělotíně to třináctým rokem dělá Pavel Mrázek. Přečtěte si odpovědi v záložce "Rozhovor s ...". 

 

Bělotín odčinil domácí porážku v derby a veze 3 body z Hluboček

FK HLUBOČKY vs. TJ SOKOL BĚLOTÍN

branky: Novosad 2x, Biskup Z.

Sestava: Majerský - Žerávek, Wojnarowský, Janovský, Peša - Smolár, Hýža, Novosad, Hanák, Celnar - Juřica

Náhradníci: Lukšík, Biskup Z., Biskup J.

Trenér: Petr Zatloukal 

"B-tým" opět naděloval

TJ SOKOL DOMAŽELICE "B" - TJ SOKOL BĚLOTÍN "B"

3:9 (3:6)

Góly: Kainar 3x, Ráček 2x, Biskup Z., Haluzík, Nesrsta, Celnar

Sestava: Maštera - Rýpar T., Haluzík, Mrázek, Rýpar D. - Vilím, Ráček, Hýža, Biskup Z. - Kainar, Celnar

Náhradníci: Nesrsta, Kitan

Trenér: Jaromír Biskup